Веб-сайт vzaym.pro (далі – сайт) надає виключно відомості про учасників кредитного ринку України і не займається видачею кредитів та позик. Адміністрація сайту зобов’язується використовувати всі доступні способи і методи для забезпечення конфіденційності відвідувачів нашого ресурсу у відповідності до Закону України “Про захист персональних даних”.

1. Збір персональної інформації

1.1. При використанні сайту Ви автоматично погоджуєтесь на збір та обробку Ваших персональних даних;

1.2. Персональні дані, збір та обробка яких може відбуватись при використанні сайту:

1.2.1. Ім’я та адреса електронної пошти, при коментуванні матеріалів сайту;

1.2.2. Дані, які передаються браузером користувача та системою аналітики GoogleAnalytics. Безпека використання даних, що передаються системою GoogleAnalytics забезпечується компанією © Google LLC згідно її політики безпеки.

1.2.3. Технічні дані, що передаються серверу хостингової компанії при відвідуванні користувачем сайту – IP-адреса клієнта, веб-запит, дата і час відвідування, деякі налаштування браузера.

2. Використання персональних даних

2.1. Адміністрація сайту залишає за собою право використовувати персональні дані користувачів для наступних цілей:

2.1.1. Маркетингові дослідження і статистичні вибірки на основі масиву знеособленої інформації з метою складання стратегій просування сайту;

2.1.2. Для сповіщення і зв’язку з авторами коментарів.

3. Надання доступу до персональних даних

3.1. Надання доступу до персональних даних користувачів третім особам можливе в наступних випадках:

3.1.1. Адміністрацією сайту отримано на це явний дозвіл користувача;

3.1.2. Якщо існують достатні підстави, що такі дії необхідні для:

  • виконання норм чинного законодавства, юридичних процесів або законного запиту державних органів;
  • виявлення та запобігання будь-яких незаконних чи шахрайських дій, неважливо по відношенню до кого вони спрямовані.

4. Зміна правил представленої політики конфіденційності

4.1. Адміністрація сайту залишає за собою право вносити зміни в політику конфіденційності з публікацією на поточній сторінці.